Nieuws

Wij serveren het hele jaar door onze welbekende overheerlijke Zeeuwse Mosselen van alleen de allerbeste kwaliteit en daarnaast hebben wij in de maanden november en december ook fijne Wildgerechten in ons Wildmenu staan. Bekijk Wildmenu
De haard en kaarsjes branden, wij kijken uit naar Uw komst, tot ziens bij Leo & Andrea en medewerkers


Belgische Feestdagen november 2024

Ook zo’n zin in mosselen?
Wij serveren ze van de beste kwaliteit, met een glimlach en natuurlijk á volonté!
 
1 november doorlopend open
11 november doorlopend open
 
Gelieve tijdig te reserveren


Start zeeuws mosselseizoen 2024/2025
Wij starten vanaf vrijdag 21 juni  met de welbekende en overheerlijke zeeuwse bodemcultuur mosselen, wij serveren ze op verschillende wijzen, met een glimlach en á volonté!
Gelieve tijdig te reserveren.


Wij zoeken per 1 februari 2024 een vakkundige en gepassioneerde zelfstandig werkend kok

Meer informatie

 

Mosselen

“Mosselen kunnen altijd”

Het internationaal bekende Mosseldorp Philippine, stond aan de oorsprong en het ontstaan van de Mosselcultuur.

Vroeger werden hier de Mosselen in de haven van Philippine geknipt en in zakken gedaan om zo vervoerd te kunnen worden naar België en Frankrijk voor consumptie.

Dit transport ging per paard en wagen, tram of trein.

Tegenwoordig worden de allerbeste kwaliteit Mosselen dagelijks vanuit Yerseke met vrachtwagens aangevoerd.

Van heinde en ver komt men hier van deze heerlijke  Mosselen genieten.

Wij, restaurant Place du Marché serveert ze met verse frietjes, mosterdsaus en mayonaise en natuurlijk zoveel U lust!

Ook in de winter kunt U genieten van onze Zeeuwse Mosselen, het mosselseizoen loopt van juli tot april.

Vanaf half juni starten wij met de hangcultuur Mosselen en half juli met de Zeeuwse bodemcultuur,  dus Mosselen daar kunt U altijd van genieten!