Nieuws

Wij serveren het hele jaar door onze welbekende overheerlijke Zeeuwse Mosselen van alleen de allerbeste kwaliteit en daarnaast hebben wij in de maanden november en december ook fijne Wildgerechten in ons Wildmenu staan. Bekijk Wildmenu
De haard en kaarsjes branden, wij kijken uit naar Uw komst, tot ziens bij Leo & Andrea en medewerkers


Belgische Feestdagen november 2024

Ook zo’n zin in mosselen?
Wij serveren ze van de beste kwaliteit, met een glimlach en natuurlijk á volonté!
 
1 november doorlopend open
11 november doorlopend open
 
Gelieve tijdig te reserveren


Start zeeuws mosselseizoen 2024/2025
Wij starten vanaf vrijdag 21 juni  met de welbekende en overheerlijke zeeuwse bodemcultuur mosselen, wij serveren ze op verschillende wijzen, met een glimlach en á volonté!
Gelieve tijdig te reserveren.


Wij zoeken per 1 februari 2024 een vakkundige en gepassioneerde zelfstandig werkend kok

Meer informatie

 

Keuze menu

 

Duo van zacht gerookte Zalm en Zalm pâté
zoetzure komkommersaus

of

Rundercarpaccio met truffelmayonaise
geserveerd met pijnboompitten, parmezaanschilfers,
rucola en zongedroogde tomaat

of

Scampi’s van de Chef
met look


Mosselen op Philippiense wijze (natuur)
gekookte Zeeuwse mosselen
Dit is ook mogelijk met een van onze heerlijke sauzen
of bereidingen voor een suppl. +3.50

of

Tournedos in eigen braadjus suppl. + € 4.00
aardappelgratin en seizoen groenten

of

Zalmfilet met dillesaus
op de huid gebakken, wortel, courgetten



Huisgemaakte tiramisu
cacao, koffielikeur, lange vinger

of

Crème Brûlée
afgebrand met een krokant suikerlaagje

of

Dame Blanche
met warme Callebaut chocoladesaus en slagroom

€ 54,50 p.p.

In onze menu's kan niet worden afgeweken