Keuze menu
Duo van zacht gerookte Zalm en Zalm pâté
zoetzure komkommersaus
of
Rundercarpaccio met truffelmayonaise
geserveerd met pijnboompitten, parmezaanschilfers,
rucola en zongedroogde tomaat
of
Scampi’s van de Chef
met look
Mosselen op Philippiense wijze (natuur)
gekookte Zeeuwse mosselen
Dit is ook mogelijk met een van onze heerlijke sauzen
of bereidingen voor een suppl. +3.50
of
Tournedos in eigen braadjus suppl. + € 4.00
aardappelgratin en seizoen groenten
of
Zalmfilet met dillesaus
op de huid gebakken, wortel, courgetten
Huisgemaakte tiramisu
cacao, koffielikeur, lange vinger
of
Crème Brûlée
afgebrand met een krokant suikerlaagje
of
Dame Blanche
met warme Callebaut chocoladesaus en slagroom
€ 54,50 p.p.
In onze menu's kan niet worden afgeweken